Внесення органічних
добрив під урожай сільськогосподарських культур1
2019 року
|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої добривами |
||||
Під посіви сільськогосподарських
культур |
21552,26 |
7,8 |
215495 |
783 |
9999 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
9315,90 |
6,2 |
77603 |
515 |
8330 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
4464,40 |
8,2 |
28637 |
524 |
6415 |
кукурудзу на зерно |
2541,36 |
3,3 |
42722 |
558 |
16811 |
культури технічні |
10527,77 |
9,2 |
78655 |
685 |
7471 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
2481,14 |
5,9 |
17635 |
417 |
7108 |
ріпак і кользу |
3228,49 |
9,5 |
14207 |
417 |
4400 |
соняшник |
1859,70 |
7,4 |
19645 |
781 |
10564 |
буряк цукровий |
2199,75 |
20,6 |
27160 |
2539 |
12347 |
коренеплоди та бульби їстівні з
високим вмістом крохмалю та інуліну |
к |
к |
к |
к |
к |
культури овочеві відкритого ґрунту,
включаючи насінники та маточники |
к |
к |
к |
к |
к |
______________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або
користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5
гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або
баштанними культурами.